2014-10-01 15:25:51• hírek • Kocsis Zoltán

Elképesztő csellel verte át ellenfelét a Fradi védője

Néhány hete a Barcelona és a spanyol válogatott által tökélyre fejlesztett tiki-taka magyar változata, a tili-toli miatt cikkeztek a magyar labdarúgásról a nemzetközi sportorgánumok, most pedig értékes figyelmüket ismét futballunkra irányították. Ezúttal viszont egy zseniális csel miatt!

A hétvégén a magyar rekordbajnok Ferencváros a Haladás együttesét fogadta, a két csapat múltja, presztízse, keretének erőssége és a tabellán elfoglalt helye pedig országos egyest ígért. A fővárosi zöld-fehérek szurkolóinak legnagyobb bánatára viszont a találkozón nem született gól. Született viszont egy zseniális csel, amit a Ferencváros bosnyák származású osztrák játékosa, Emir Dilaver mutatott be.

A 23 éves játékos káprázatos mozdulattal osztott ki egy kötényt ellenfelének, majd pontosan passzolt középre, Busai Attila lövését viszont egy védő blokkolta.

A Fradihoz a szezon előtt igazoló Dilaverről annyit érdemes tudni, hogy 1991-ben született az akkor még létező Jugoszláviához, a mai Bosznia-Hercegovinához tartozó Tomislavgradban. A háború elől Ausztriába menekült családjával, ahol az Ausria Wien csapatában nevelkedett. Az egyik legpatinásabb osztrák csapatban összesen 85 bajnokin lépett pályára, a tavalyi idényben pedig négyszer játszott a Bajnokok Ligája csoportkörében. Negyedszáz alkalommal pályára lépett a különböző osztrák utánpótlás-válogatottakban is, ebből 15-ször a 21 éven aluli korosztályban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: